Znalostná ekonomika a jej makroekonomické súvislosti - Fifeková, Elena
Znalostná ekonomika v kontexte stratégie Európa 2020. Viacero úskalí v procese formovania znalostnej ekonomiky. Úroveň indexu znalostnej ekonomiky v krajinách EÚ 27. Inovačná výkonnosť krajín Európskej únie.