Formy diskriminácie pri výbere zamestnancov - Fričová, Veronika, 1977-
Nárast kvality ľudského kapitálu v spoločnosti. Ľudský kapitál ako dôležitý nástroj najmä v časoch, keď sú spoločnosti nútené čeliť rôznym negatívnym vplyvom trhového prostredia. Výber správnych zamestnancov. Formy diskriminácie pri výbere zamestnancov.