Komparácia trhu práce Slovenskej a Českej republiky - Grandtnerová, Lenka
Porovnanie situácie na slovenskom a českom trhu práce. Popis obdobia vývoja hospodárstva oboch krajín po rozdelení obidvoch republík, cez etapu hospodárskeho rastu, vstupu do EÚ až po nástup a vplyv súčasnej hospodárskej krízy. Porovnanie trhu práce a ekonomiky obidvoch krajín cez vývoj makroekonomických ukazovateľov za obdobie posledných desať rokov a ukazovateľov trhu práce od vstupu do EÚ. Údaje o trhu práce v krajinách EÚ.