Účetnictví pojišťoven podle IFRS 4 fáze II, aneb "Kdo si počká..." - Mančík, Martin
Návrh nového štandardu účtovného výkazníctva podľa IFRS 4 fáza II. Jednotný spôsob účtovania výkazov v poisťovniach. Základný model a jeho tri piliere. Definície a oceňovanie poistných zmlúv. Pripomienky poisťovní.