Kreativní přístup k poradám
Vo svete podnikania sa rozlišujú dva typy ľudí: disciplinovaní s citom pre efektivitu a nespútane kreatívni. Tí druhí majú svoje miesto najmä vo výskume a vývoji, pretože v manažmente firmy by mohli vyvolať nanajvýš neistotu a zmätok. Ako urobiť, aby nás ľudia počúvali. Ako podporovať neformálne štruktúry. Inštitucionalizujme kreativitu.