Transformace firemní kultury - Brož, David
K transformácii firemnej kultúry môžeme pristupovať z rôznych pozícií. Obvyklý je manažérsky prístup, kedy aplikujeme vlastné alebo prevzaté skúsenosti z minulosti na nové situácie. V jednoduchých prípadoch to väčšinou funguje lepšie, v zložitých horšie. Príklad z praxe.