Zabezpečenie hospodárnosti, efektívnosti, účinnosti použitia verejných prostriedkov - Konvalinková, Iveta
Jedna zo základných zásad rozpočtového hospodárenia - subjekt verejnej správy (VS) je povinný pri používaní verejných prostriedkov zachovávať hospodárnosť, efektívnosť a účinnosť ich použitia. Osobitné predpisy. Finančná kontrola - predbežná, priebežná a následná kontrola. Finančná operácia vo VS.