Jak využít kolektivní inteligenci
Google, Wikipedia, Threadless - tri názorné príklady využitia kolektívnej inteligencie. Každý z nich demonštruje, ako veľké, voľne organizované skupiny ľudí môžu spolupracovať elektronickou cestou a prekvapivo efektívnym spôsobom. Štyri kľúčové otázky kolektívnej inteligencie - čo, kto, ako, prečo? Genóm kolektívnej inteligencie - čo dalej?