Ekonomické slobody v Európskej únii po vytvorení jednotného trhu - Lipková, Beata
Analýza súčasného stavu trhovej integrácie vyplývajúcej zo zavedenia ekonomických slobôd na jednotnom trhu. Integrácia v oblasti tovarových trhov súvisiacej so zavedením voľného pohybu tovaru. Integrácia v oblasti služieb na jednotnom trhu Európskej únie. Voľný pohyb ekonomicky činných osôb na jednotnom trhu. Integrácia finančných trhov Európskej únie.