Nejcennější sklad? Ten datový... - Janečková, Jana
Aktuálne trendy skladovania dát (DWH) bez ktorých sa nezaobíde žiadna banka. Marketingové reakcie na súbor špecifických business požiadaviek. Riešenia a merateľnosť požiadaviek v procese vyhodnocovania dát.