Ukazovatele regionálneho školstva v SR - porovnanie s inými štátmi - Matula, Ján
Reformné zmeny vo výchove a vzdelávaní. Školský zákon č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní. Maximálny počet žiakov v triede. Počet žiakov pripadajúcich na jedného učiteľa. Slovensko, štáty OECD, štáty Európskej únie, Fínsko, Česko, Rakúsko. Zhrnutie a porovnanie.