Elektronické verejné služby - využívanie - Hrašková, Dagmar
Regionálne disparity v oblasti informatizácie. Špecifiká informatizácie v územnej samospráve. Efektívne zavádzanie informačných technológií vo verejnej správe. Základné oblasti a aktivity informatizácie územnej samosprávy. Rôzne projekty. Riziká úspešnosti implementácie elektronických služieb.