Audit systémov manažérstva - Bílý, Matej
Efektívny proces auditu ako spoľahlivého nástroja na podporu politiky manažmentu a riadenia organizácie. Príprava a realizácia audítorskych činností. Schvaľovanie a distribúcia správy auditu. Požiadavky na audítorov.