5 princípov ako zdolať problémy pri tvorbe dokumentácie systémov manažérstva kvality - Teplická, Katarína
Tvorba dokumentácie v prípravenej fáze zavádzania systémov manažérstva kvality. Efektívna príprava dokumentácie je predpokladom úspešnej certifikácie v zmysle noriem ISO. Podstata tvorby dokumentácie.