Kvalifikácia a hodnotenie dodávateľov v Slovenských ekektrárňach, a.s. (SE, a.s.) - Vlčková, Beata
Definícia kvalifikácie dodávateľov v Slovenských elektrárňach, a.s (SE, a.s.). Hodnotenie dodávateľov, aplikácia pravidiel a spôsob uplatnenia pravidiel v praxi.