Manažérstvo ľudských zdrojov vedomosti a vzdelávanie v modernej spoločnosti - Miklánek, Martin
Príprava pracovníkov a zabezpečenie kompetentnosti a kvality ľudských zdrojov v rámci systémov manažérstva kvality. Formy vzdelávania pracovníkov a validácia procesu hodnotenia výsledkov.