Řízení zásoby náhradních dílů - Kubát, Jiří
Navrhovaná metodika riadenia zásob originálnych náhradných dielov a príslušenstva v autorizovanom autoservise, ktorý ich objednáva v centrálnom sklade danej značky pre spotrebu vo vlastnej dielni a na predaj zákazníkom, môže byť inšpiráciou aj v iných aplikáciách.