Dlhová politika, základné hodnotenie bonity a rating obcí - Kozovský, Dušan
Význam úverovania a dlh obcí. Formy dlhového financovania samosprávy. Limit zadĺženia a regulácia zadĺženia. Faktory ovplyvňujúce rovnováhu rozpočtu. Druhy úverového financovania.