Assessment of Customer Relationship Development - Lesáková, Dagmar, 1949-
Marketing spotrebiteľských vzťahov a jeho nové trendy. Vývoj spotrebiteľských vzťahov. Materiály a metódy štúdie. Výsledky a diskusia.