Potravinársky priemysel v SR a konkurenčná schopnosť agropotravinárstva - Grznár, Miroslav
Problematika výkonnosti a efektívnosti potravinárskeho priemyslu v SR po vstupe do Európskej únie. Potravinársky priemysel a jeho hrozby pre najbližšie obdobie. Faktory podmieňujúce efektívnosť a konkurenčnú schopnosť výroby potravín.