Mäkké faktory manažmentu agrárnych podnikov v SR - Jankelová, Nadežda, 1966-
Tvorba podnikovej kultúry a zvyšovanie kompetentnosti manažérov agrárnych podnikov v zmysle sociálnych a komunikačných zručností. Vnútorné a vonkajšie faktory, ktoré ovplyvňujú úspešnosť každého podniku. Úroveň mäkkých faktorov medzi jednotlivými agrárnymi subjektmi.