Dlhová politika, základné hodnotenie bonity a rating obcí - Kozovský, Dušan
Overovanie bonity samospráv a ratingový systém. Ratingové faktory a ich analýza v samosprávnom sektore. Problém súčasnej vysokej zadlženosti miest a obcí.