Bariéry podnikania a možnosti riešenia v poľnohospodárskych podnikoch v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Bariéry podnikania v poľnohospodárskych podnikoch v SR. Efektívnejšie využívanie dostupných finančných zdrojov z eurofondov. Odstránenie bariér podnikania v poľnohospodárstve a stabilizácia slovenských výrobkov.