Quantitative Analysis of Income Disparities - Pacáková, Viera
Kvantifikácia disparít v distribúcii hrubej mesačnej mzdy zamestnancov Slovenskej republiky podľa rôznych demografických, sociálnych a ekonomických faktorov. Použitá metodológia. Dáta. Výsledky analýzy - porovnanie hrubej mesačnej mzdy, výsledky aplikácie korešpodenčnej analýzy.