Zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení s komentárom - Cingelová, Zuzana
Zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov... a zákona č. 133/2011 Z.z.