Repka olejná - nová strategická surovina? - Tóth, Miroslav, 1961-
Možnosti využitia produkcie repky olejnej v poľnohospodárskom podniku ako suroviny, ktorá stabilizuje výnosy podniku, zvyšuje zamestnanosť, konkurencieschopnosť a sebestačnosť poľnohospodárstva v oblasti spotreby energie pre pohon strojov a výrobu tepelnej energie.