Ekologické poľnohospodárstvo v SR a jeho organizačné zabezpečenie - Vybíralová, Júlia
Uplatňovanie ekologického poľnohospodárstva a minimalizácia negatívnych vplyvov poľnohospodárstva na životné prostredie. Trvalo udržateľné systémy hospodárenia. Rozvoj ekologického poľnohospodárstva na Slovensku.