Relation between HR system and effectiveness evaluation - Majerová, Radka
Minimalizácia nákladov v podniku v oblasti ľudských zdrojov. Hodnotenie efektívnosti systému riadenia ľudských zdrojov. Politika, procesy a plánovanie riadenia ľudských zdrojov. Personálny informačný systém. Profesionáli v oblasti riadenia ľudských zdrojov.