Application of the new law no. 186/2009 on financial intermediation and financial advice in insurance practice in Slovakia - Majtánová, Anna
Implementácia zákona č. 186/2009 a analýza jeho vplyvu na poisťovníctvo na Slovensku. Využitie metód analýzy, syntézy, porovnania a pozorovania. Metodológia, výsledky, diskusia.