Implementácia personálneho controllingu ako nástroja riadenia ľudských zdrojov v sieti maloobchodných predajní - Olexová, Cecília, 1976-
Vymedzenie pojmu personálny controlling a jeho nástrojov. Personálny controlling a jeho úlohy. Nástroje personálneho controllingu a reporting. Implementácia personálneho controllingu v sieti maloobchodných predajní. Postup implementácie. Kritické faktory úspešnej implementácie personálneho controllingu.