Euromarketing and Small and Medium-sized Enterprises - Čihovská, Viera
Pojem európskeho marketingu pre malé a stredné podniky. Marketingové rozhodnutia pre malé a stredné podniky vstupujúce na európsky trh. Slovenské podniky v kontexte Európskej únie. Malé a stredné podniky sa stali pilierom ekonomiky EÚ.