Inovačné aktivity malých a stredných podnikov - Stričík, Michal, 1969-
Zhodnotenie úrovne zavádzania inovácií v malých a stredných podnikov na Slovensku a návrh opatrení na efektívnejšiu podporu a odstraňovanie bariér, ktoré bránia zavádzaniu inovácií v malých a stredných podnikoch.