Diskriminačná analýza pri stanovení rozdielnych postojov zamestnaných a nezamestnaných - Ľapinová, Alena
Porovnanie medzi dôležitosťou a spokojnosťou v správaní pre skupinu zamestnaných a nezamestnaných respondentov. Spearmanov koeficient. Stanovenie diskriminačnej funkcie.