Knowledge Management Formulates a New System of Wealth Creation - Čihovská, Viera
Znalostná ekonomika predstavuje nový trend v ekonomickom vývoji spoločnosti. Vedomosti ako kľúčový faktor ekonomického rastu. Implementácia modelu znalostného manažmentu v obchodnej praxi. Štyri základné fázy modelu.