Kvalita života v mestách - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Identifikácia a porovnanie niektorých aspektov kvality života v mestách. Faktory atraktívnosti mesta v Slovenskej republike. Rebríček miest v Českej republike podľa kvality života.