3VS dekáda - kľúčový predpoklad prosperujúceho Skovenska - Lysák, Ladislav
Dekáda 3VS = Vzdelanie - Veda - Výskum Slovenska. Výzva Slovenskej ekonomickej spoločnosti - Nezávislého združenia ekonómov Slovenska (SES-NEZES) k presunu prostriedkov z eurofondov na infraštruktúru - zostáva bez akejkoľvek odozvy.