Chvejivý proces revitalizácie svetovej ekonomiky a formovanie perspektív - Lysák, Ladislav
Faktory, ktoré rozhodujúcou mierou prispeli k revitalizácii svetovej ekonomiky. Formovanie perspektív pre svetové hospodárstvo a Slovensko.