Stratégia podnikov automobilového priemyslu pri prekonávaní negatívnych dopadov hospodárskej krízy - Ferencz, Vojtech
Hodnotenie vývoja automobilového priemyslu. Faktory ovplyvňujúce stav automobilového priemyslu. Ekonomika dodávateľov AV. Hlavné odporúčania pre automobilový priemysel v časoch krízy.