Strategické nástroje kontrolingu v poisťovníctve ako súčasť risk manažmentu - Majtánová, Anna
Analýza jednotlivých strategických nástrojov kontrolingu v poisťovacích spoločnostiach, špecifiká týchto nástrojov pri ich využívaní poisťovňami.