Vplyv globálnej finančnej krízy na príspevkovo definované fondové dôchodkové systémy - Juhász, Attila
Dosahy globálnej finančnej krízy na dôchodkový systém. Analýza vplyvu krízy na pracujúcich a dôchodcov. Odporúčané opatrenia na zmiernenie dosahov krízy z krátkodobého a dlhodobého hľadiska. Znárodnenie dôchodkových úspor v Maďarsku ako reakcia na globálnu finančnú krízu.