Vývoj zamestnanosti v EÚ a SR v členení podľa klasifikácie zamestnaní - Kavec, Ján
Štruktúrne zmeny v zamestnanosti podľa klasifikácie zamestnaní. Vývoj štruktúry zamestnanosti podľa medzinárodnej klasifikácie zamestnaní v období 1998 - 2009 v SR. Vývoj štruktúry zamestnanosti podľa medzinárodnej klasifikácie zamestnanosti v období 1998 - 2009 v krajinách EÚ 15. Korelačná analýza vývoja zamestnanosti podľa klasifikácie zamestnaní ISCO 88. Vplyv štruktúrnych zmien zamestnanosti na produktivitu práce. Regresné charakteristiky vzťahu vývoja zamestnanosti v hlavnej triede 3 klasifikácie zamestnaní a produktivity práce v EÚ 15 v období 1998 - 2009.