Riziká eurozóny na príklade Grécka - Kopkáš, Peter
Súčasný stav v eurozóne. Ekonomická situácia v Grécku. Vývoj deficitu verejných financií ako percento HDP v Grécku (2002-2009). Vývoj verejného dlhu ako percento HDP v Grécku (2002-2009). Vývoj ratingu v Grécku za uplynulé obdobie. Dôležité úlohy pre Grécko.