Inovačný proces 4I - Mizla, Martin, 1955-
Dôvody vzniku inovácií. Inovačný proces. 4I inovačného procesu. Impulzy inovácií. Invenčný cyklus inovácií. Ovplyvňovanie imaginácie inovácií. Cyklus dopadu inovácie. Cyklus realizácie inovácie. Riadenie inovačného procesu.