Vzdelanie a nezamestnanosť - Kuláková, Mária
Vzdelanie ako investícia. Súvislosť medzi dosiahnutým stupňom vzdelania a nezamestnanosťou. Publikácia OECD z oblasti vzdelávania "Správa o stave vzdelanosti", ktorá porovnáva vzdelávacie systémy členských a vybraných nečlenských krajín OECD. Vzdelávací systém v Slovenskej republike a požiadavky zamestnávateľov. Význam celoživotného vzdelávania.