Next 11 - nové možnosti investovania - Vovková, Katarína, 1977-
Charakteristika krajín Next 11. Analýza makroekonomických ukazovateľov a akciových trhov vybraných krajín. Súčasná situácia a prípadné investovanie na akciových trhoch týchto krajín.