Možnosti rozkladu rozdielov v spotrebe na obyvateľa v Česku a na Slovensku - Lábaj, Martin, 1982-
Teoretické východiská rastového účtovníctva. Solowov model. Leontiefov model. Spotreba v Českej republike a na Slovensku. Vývoj porovnateľnej cenovej úrovne v ČR a SR od roku 1995. Porovnateľná cenová úroveň v ČR a SR v rokoch 2000, 2005 a 2007.