Hospodářska krize 2008 - 2009: analýza příčin - Lungová, Miroslava
Korene a analýzy súčasnej hospodárskej krízy i paralely jej priebehu. Identifikácia hlavných faktorov, ktoré prispeli k prehĺbeniu finančnej a hospodárskej krízy. Kategorizácia a stručné vyhodnotenie úloh realizovanej hospodárskej politiky.