Európsky trh práce a jeho vplyv na trh práce Slovenska - Lukáčik, Ján
Charakteristika európskeho pracovného trhu. Porovnanie rastu miery zamestnanosti v eurozóne a v EÚ 27. Trh práce na Slovensku. Stratégia Európa 2020.