Východiská znalostnej ekonomiky - Lukáčová, Ivona
Zmapovanie východísk znalostnej ekonomiky a jej teoretického zázemia v podobe definovania základných pojmov a analýzy vývoja informačných a komunikačných technológií, ako primárneho prostriedku získavania, šírenia a nakladania s vedomosťami a znalosťami. Percento domácností vo vybraných krajinách, ktoré majú prístup na internet z domu.