Modelování ekonomicko-environmentálních dopadů energetického využití papíru - Baťa, Robert
Environmentálna legislatíva a hľadanie nových riešení v problematike odstraňovania odpadu. Zber papiera a recyklácia energeticky využiteľného odpadu. Právna úprava odpadového hospodárstva v ČR. Zákon č. 185/2001 Zb., a zákon č. 477/2001 Zb., Ministerstva životného prostredia ČR.